WIELERSPORT

Unieke fietsen door Nederland

Vind de meest unieke fietsen van Nederland. Je hoeft er de deur niet voor uit en je hebt ze zo in huis. Ze zien er goed uit, hebben een uniek ontwerp en ze zijn zo duurzaam als het maar kan. Denk je nog steeds dat we het over een tweedehands fiets hebben die bij je thuis wordt bezorgd? Dan heb je het mis. Dit zijn duurzame fietsen op een veel hoger niveau.

Roetz

De fietsen zijn wel dergelijk tweedehands maar alleen voor een deel, zoals de fietsen van Roetz. Roetz is een fietsenbedrijf waar tweedehands frames gebruikt worden om splinternieuwe fietsen te maken. De fietsen hebben een geschiedenis en krijgen in de fietsenwinkel van Roetz een nieuw design. Het uiterlijk van de fiets moet voldoen aan hoge eisen en duurzaamheid staat bij Roetz voorop. Alle fietsen worden met de hand gemaakt en geen enkele fiets is hetzelfde.

Moosach

Roetz is niet het enige bedrijf dat gerecyclede fietsen produceert. Moosach is net zo’n bedrijf. Net als bij Roetz zal je je bij Moosach verbazen over het prachtige en unieke design van de fietsen die zij maken. Met veel aandacht en liefde voor hun vak worden de mooiste fietsen gecreëerd en ontvangen de kopers ze met alle plezier.

Duurzaam

In deze tijd waar er zo veel gekocht en weggegooid wordt, is het goed om eens na te denken over alternatieve wegen. Een tweedehands fietsen kopen is een goed plan, toegegeven, maar wil je echt een strakke fiets waarvan je weet dat-ie nog jaren mee gaat? Dat is het beter op zoek te gaan naar bedrijven als Roetz en Moosach. Ze produceren de mooiste fietsen, van gerecycled materiaal maar met zorg samengesteld waardoor er over de kwaliteit niet te twisten valt.

Naast het strakke uiterlijk van deze fietsen hebben ze ook nog eens een verhaal en het bedrijf ook. Met trots zal je de fiets kopen en met trots zal je er op wegrijden. Trots op de makers en hun initiatief. Een fiets om van te houden en om van te genieten. Roetz en Moosach zijn uiteraard niet de enige bedrijven in Nederland met dit initatief. Open google en vind het zelf uit.